Probeerset wasbaar maandverband div. merken


Waardering: 5 uit 5.

Julia – 12 februari 2021

Met deze set kun je echt goed uittesten welk maandverband bij je past. Voor mij was dat Imsevimse en daar heb ik er nu meer van besteld. Het pakket was snel bezorgd met een persoonlijke noot.


Waardering: 5 uit 5.

Carlijn – 2 september 2020

Dit is een hele fijne probeerset om kennis te maken met wasbaar maandverband en de verschillende merken. Het heeft me goed geholpen in het maken van een keuze; ik ben heel enthousiast over MaMecofit en heb er inmiddels meerdere producten van.

  • LanaLuna – 2 september 2020

    Hartelijk dank voor je mooie review

Waardering: 5 uit 5.

Sarah – 2 juli 2019

Ik was heel blij met dit probeersetje: je kunt dan ook goed het verschil voelen en ervaren (dikte en lengte van het maandverbandje; gevoel op de huid). Het heeft me echt geholpen om een keuze te maken.