Probeerset inlegkruisjes div. merken


Waardering: 5 uit 5.

Cindy – 3 augustus 2018

Een tijd geleden al eens wat gelezen over wasbare inlegkruisjes, maar toen niks mee gedaan. Nu eindelijk eens besteld (samen met wat wattenschijfjes) en ze waren mooi op tijd binnen om gelijk (na een wasbeurt) uit te testen.

Ella’s House en MaM Ecofit zijn even lang als mijn gewone (wegwerp) inlegkruisjes, maar de MaM vind ik persoonlijk iets te smal. Beiden voelen wel fijn aan, minder warm en benauwd dan wegwerp. Eigenlijk merk ik niet dat ik ze draag.
ImseVimse zit ook erg fijn, ik dacht dat ik deze te lang zou vinden, maar dat valt reuze mee. Ook hier voel ik niks van tijdens het dragen.
De LanaLuna heb ik nog niet getest, maar die voelt ook fijn aan.

Ik heb ze gekocht voor mijn teruglopende menstruatie (hallo overgang!) en heb hier meer dan genoeg aan qua zekerheid.
Zodra de LanaLuna ook is getest ga ik nog wat extra bestellen, geen wegwerp-kruisjes meer!


Waardering: 4 uit 5.

Eer – 10 februari 2017

Fijn zo’n setje om de merken uit te proberen.
Imsevimse vond ik wat groot voor mij, ben zelf niet zo groot.
Ella’s house zat goed maar draaide soms, heeft geen antislip op de achterkant.
Uiteindelijk heb ik nog een paar Lanaluna en Mamecofit inlegxjes besteld.
Lanaluna zitten heerlijk!!
MamEcofit voor dagen dat ik wat zekerheid wil van een antileklaagje en ze zijn heel klein (handig in de zomer bij een string).


Waardering: 5 uit 5.

Esther van Rems-Dijkstra – 31 mei 2016

Na veel problemen met de wegwerpkruisjes heb ik na speuren online een proefpakket besteld. Ook op aanraden van mijn huisarts ivm de irritatie-eczeem. Ik had mijn twijfels omdat ik vrij veel witte vloed heb, maar de inlegkruisjes werken heel erg goed! Mijn irritaties zijn weg en alles blijft netjes en schoon!ik ben er erg blij mee en vind het fijn verschillende merken en vormen te hebben uitgetest, zo kun je een goede keuze maken wat je wilt en zoekt. Enige tip is om even op te schrijven welke inlegkruisje van wel merk is, er waren er 2 zonder merkje.


Waardering: 5 uit 5.

Nao – 8 maart 2016

Erg leuk setje! Netjes ingepakt, leuke printjes en met een zakje thee erbij. Daarnaast een handige uitleg over de verschillende soorten. Aanrader!


Waardering: 5 uit 5.

Eva Breedveld – 5 september 2015

Heb net mijn probeersetje van 3 inlegkruisjes binnengekregen en ik ben zeer onder de indruk van de inhoud van mijn pakketje. Het bevat naast de drie inlegkruisjes nog en overzichtelijk lijstje met onderhoudstips over de verschillende inlegkruisjes, een zakje biologiesche fair-trade thee en een leuk met de hand geschreven berichtje van Annemieke. Ook kan bij dit probeersetje eigenlijk niet aangegeven worden welk patroontje je voorkeur heeft, maar ik heb bij de notitie aan het einde van de bestelling toch nog een verzoekje voor een bepaald printje gedaan en ik was erg blij dat ze dit specifieke printje ook in mijn pakketje heeft gestopt. Een dikke pluim dus!
Na gebruik zal ik eventueel nog een aanvulling op mijn review maken.