LanaLuna wasbare wattenschijfjes set


Waardering: 5 uit 5.

Yindi – 15 mei 2020

Na veel zoeken naar zachten wattenschijfjes heb ik ze eindelijk gevonden! Mijn huid is heel gevoelig en snel geïrriteerd. Deze wattenschijfjes zijn heerlijk zacht en krijgen toch al het geleef van de dag van mijn gezicht.
Ze zijn net wat groter dan een normale wattenschijfjes wat even wennen was. Ik heb een spuitflesje met water naar mijn tonic staan om de schijfjes eerst nat te maken. Anders nemen ze wel veel product op.


Waardering: 5 uit 5.

Suzanne Rutten – 6 december 2018

Heerlijk zachte wattenschijfjes! Ik had eerder andere maar die zijn niet te vergelijken. Met één van deze kan ik vier keer doen, vier keer! En had ik al gezegd hoe heerlijk zacht ze zijn? 😀


Waardering: 4 uit 5.

Elise – 5 december 2018

Wauw! Wat is dit fijn zeg! Ik heb een setje van 7 gekregen met m’n verjaardag. Ik kan met deze set 2 weken lang elke avond m’n make-up verwijderen!(waarbij ik eerder eigenlijk 3 à 4 wattenschijfjes per avond gebruikte) Ik vind het heel fijn in gebruik en ik hoef niet hard te boenen bij m’n waterproof mascara. De mascara gaat er bij de lichtere kleuren iets moeilijker van af, maar dat kan ook liggen aan het feit dat ik waterproof gebruik! Ik ben zeer tevreden!