LanaLuna inlegkruisje zonder vleugels (per stuk)


Waardering: 4 uit 5.

Anuja – 4 maart 2021

Fijne alternatief voor wegwerp inlegkruisjes. Ik wil liever deze vorm zonder klittenband of knopjes. Ik gebruik een papier plakband om hem vast aan mijn ondergoed te krijgen.

Nog een opmerking: kan hij ook in een kleinere maat en vorm geschikt voor een thong?

Zou ook fijn zijn als deze website papier plakbanden kan verkopen.


Waardering: 4 uit 5.

Kaatje – 26 juli 2020

fijne inlegkruisjes, maar echt wel een handicap dat ze los liggen. Goed aansluitend ondergoed voorkomt niet dat ze in het toilet kunnen vallen :-). Ik gebruik een klein veiligheidsspeldje, probleem opgelost.


Waardering: 5 uit 5.

Brigitte – 29 oktober 2019

Ook ik vind ze heel fijn dragen. Het verschuiven is simpel tegen te gaan met (kleine stukjes) dubbelzijdig tape. Ik gebruik (en niet lachen, als het maar werkt toch?) fotoplakkertjes! Gewoon van de Action, kost bijna niets. Gemakkelijk erop te plakken en zo handig in het gebruik.


Waardering: 3 uit 5.

Daphne – 14 april 2019

Zit echt heerlijk vanwege het ontbreken van vleugels, alleen jammer dat hij vooral tijdens het lopen totaal niet op zijn plaats blijft. Wellicht interessant om mogelijkheden te onderzoeken om het inlegkruisje vast te zetten met bijv. klittenband, magneetjes, schuifjes, clips, dubbelzijdig tape etc. Of naai ze vast aan een slip en verkoop ze als complete onderbroek. Ik ben benieuwd naar verdere ontwikkelingen.

 • Lanaluna – 15 april 2019
  Beste Daphne,
  Het juiste soort ondergoed helpt al heel wat tegen verschuiven. Draag ondergoed dat goed aansluit en veel oppervlak heeft, maat oma onderbroek 🙂
  Ook de soort stof is belangrijk, katoen met een beetje elastaan is het beste, zoals van bijv. het merk Sloggie
  Klittenband etc is niet handig, dat kan heel naar schuren in de liezen.
  Groet Annemieke