LanaLuna inlegkruisje (per stuk) Floral


Waardering: 5 uit 5.

Flora – 30 juni 2020

Zowel goed voor het milieu als leuk om naar te kijken, dat is nog eens een mooie combi! Geweldige stofjes en mooie kleurencombinaties. Ik het spijt dat ik niet veel eerder ben begonnen aan deze geweldige wasbare inlegkruisjes. Ze zitten heerlijk, zo veel fijner dan wegwerp. Absolute aanrader!


Waardering: 5 uit 5.

Britt – 30 maart 2020

Ik heb ze nu bijna een jaar in gebruik en ik vind ze geweldig! Eerst een testpakketje geprobeerd, maar dit waren voor mij de fijnste. Zoals andere al zeggen, broeien niet en nauwelijks merkbaar tijdens dragen. Ik draag gladde sloggy’s en ze verschuiven maar zelden. 🙂


Waardering: 5 uit 5.

Eva – 31 augustus 2019

Ik word altijd blij als ik kan kiezen welke ik nu weer ga gebruiken. Het zit comfortabel (veeeel fijner dan wegwerp!), broeit niet en ik heb nog lol op de koop toe. Echt fijn.


Waardering: 5 uit 5.

Cindy – 2 oktober 2018

Deze is echt superfijn! Leuk printje (floral midnight) en door het gladde katoen is ie extra fijn, zeker als het zo warm is als afgelopen zomer. Misschien vind ik dit zelfs wel de allerfijnste die ik heb 🙂
Ik heb ‘m nu in maat ‘normaal’, deze zit in de meeste slips prima, maar voor de hipster broekjes is een ‘groot’ misschien net wat fijner.


Waardering: 5 uit 5.

Ulrike – 20 augustus 2017

Heel fijn inlegkruisje! Net zo fijn als de andere LanaLuna inlegkruisjes, en door de katoenen kant lekker koel, wat vooral in de zomer superfijn is. Wast makkelijk en geeft ook niet af. Ik heb er eentje in maat “groot” en dit formaat bevalt uitstekend! Zo mooie kleuren en heerlijk zacht en fris, lekker dun (je voelt hem haast niet zitten) – helemaal blij!