Imse Vimse wasbare wattenschijfjes set


Waardering: 5 uit 5.

Marit – 9 maart 2020

Ik gebruik deze in het zwart (top! Want eerder gebruikte ik lichtere waar mijn dagelijkse hoeveelheid eyeliner niet uitging) nu een weekje in combinatie met de doekjes. Ik heb deze schijfjes aangeschaft om mijn gezicht met toner af te nemen. Voor het echt schoonpoetsen met een cleanser gebruik ik de zwarte doekjes van het zelfde merk, net tikje zachter. Maar perfecte combi en fijn dat ik ook met mijn snoetepoetser-regime een steentje bij kan dragen qua duurzaam leven!


Waardering: 5 uit 5.

Bernadet – 10 augustus 2019

Prima wattenschijfjes. Ik maak ze van tevoren niet nat, maar doe er direct reinigingsmelk op om make-up te verwijderen, werkt prima. Als ik wegwerp wattenschijfjes gebruik met deze melk, dan krijg ik irritatie bij de huid net onder mijn ogen, dat ik heb ik met deze wattenschijfjes niet. Ze zijn inderdaad wat ruwer, maar dat heb ik voor het milieu wel over. Goed uitvinding!


Waardering: 5 uit 5.

Mary-Lou – 6 juni 2019

Ik vind ze helemaal geweldig. Ik gebruik deze wattenschijfjes niet voor make-up (daar heb ik het eigen merk voor gepakt) maar wel om cleansers en maskers mee af te halen. Daar is het ruwe juist lekker voor. Een washandje neemt in vergelijking veel meer vocht op en dat maakt het dan weer uitdrogend voor mijn gezicht.
Ik ga er meer bestellen, want ik moet nu te snel weer een nieuwe handdoekenwas inzetten :p

P.s. als je de temperatuur van je droger niet kan instellen (was-droogcombi) dan smelt de plastic sluiting van het zakje. Gebruik dan dus een bh-netje ofzo met een rits.


Waardering: 1 uit 5.

Wendy Gerritsen – 19 mei 2019

Heb deze in het zwart gekocht en ben erg teleurgesteld. De stof is veel te ruw voor je ogen- niet handig als je alleen niet waterproof oog make up draagt. Ze zijn ook te groot, nemen veel product op, maar het ergste: ze verwijderen de make up gewoon niet goed. Elke ochtend word ik wakker met resten rondom mijn ogen, en dan maakt het niet uit of ik ze eerst nat maak, of ik olie of een lotion gebruik: het werkt gewoon niet. Heel erg jammer.

 • LanaLuna – 19 mei 2019

  Beste Wendy,
  Jammer te horen dat je niet tevreden bent met de Imse Vimse wasbare wattenschijfjes.
  De wattenschijfjes zijn gemaakt van bio katoenen badstof, dus het is precies hetzelfde als bijv. een washandje, alleen een wat handigere vorm.
  Je kan dus geen wonderen verwachten, ze doen niet meer of minder dan een ander wattenschijfje of washandje.
  De Imse Vimse wasbare wattenschijfjes zijn inderdaad iets minder zacht dan bijv. de LanaLuna wasbare wattenschijfjes, die zijn gemaakt van zachte bio katoenen fleece.
  Groet Annemieke

Waardering: 4 uit 5.

Agnes – 12 augustus 2017

De wattenschijfjes zijn lekker groot en prima om je gezicht mee schoon te maken.
Voor mijn ogen gebruik ik ze niet, daarvoor vind ik ze iets te ruw.