Ella’s House wasbare wattenschijfjes set grijs met zwarte hartjes


Waardering: 5 uit 5.

Johanneke – 5 februari 2020

Fijne wattenschijfjes waarvan de grote prima is om 2 ogen mee schoon te maken. 1 zijde (wit) is zacht met wat ribbels, hier begin ik mee. De andere (gekleurde) zijde is ook van een zachte stof en daar verwijder ik de laatste restjes make-up mee. Ik gebruik altijd waterproof make-up. Toch gaan de schijfjes prima schoon als je ze even met ossengalzeep behandel. Dit doe ik niet altijd meteen na gebruik, maar ook weleens een paar dagen later en ook toen gingen ze prima schoon. Uiteraard gaan ze ook nog eventjes op 60 graden mee de wasmachine in. Erg fijn dat ze in een wasnetje worden geleverd zodat ze ook makkelijk op te bergen zijn.
Kortom ik gebruik ze nu een maand en ben erg tevreden.